SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımlarından Altay'da kaleci Süleyman Kasap, özel maçlardaki ve antrenmanlardaki performansı ile ilk 11'e yakın. Transfer yasağını kaldırdıktan sonra kadrosunu 3 yeni file bekçisi ile takviye eden siyah beyazlılarda, Süleyman hem performansı hem de tecrübesiyle formaya en yakın isim olarak göze çarpıyor. Kariyerinde 3'üncü Lig'de 128 maçta görev alan 26 yaşındaki eldiven, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Batman Petrolspor formasıyla 2 kez play off deneyimi yaşadı.
Altay Süleyman'ın yanı sıra kaleci olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor'da geçen sezon forma şansı bulamayan 23 yaşındaki Aydın Bağ ve Kayserispor U21 takımından Yusuf Çekiç'i transfer etmişti. Üçer yıllığına gelen Aydın ve Yusuf'un boş mukaveleye imza attığı öğrenildi. Üç file bekçisinin transferi sonrası, altyapıdan yetişen 18 yaşındaki kaleci Alper Kağan Çakır takımda kalırken, yine altyapı patentli Ahmet Erbay ve Fehmi Kızılata kadrodan elenmişti. Altay, 3 günlük iznin ardından yarın 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
TESİSLERDE TADİLAT VAR
Altay Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yapılan tadilat çalışmaları nedeniyle futbol takımının bir süre Gaziemir'deki bir otelde kalacağı öğrenildi. Oyuncuların kullandığı lojmanın odalarının boyandığı, tuvalet, banyo ve koridorların yenilendiği, tesisin dış cephesinin de boyanacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi, geçen sezon da çatıları yenilemişti.

FOTOĞRAF