YENİ sezonda ilk kez Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Altaylı futbolcular psikolojik destek alıyor.

Yönetimin talebiyle tesislere gelen Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Araştırma Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Mustafa Engür, siyah beyazlılıları mental olarak 3'üncü Lig'e hazırlamak için ilk toplu görüşmeyi yaptı. Kadroda yer alan bazı oyuncuların geçen sezon küme düşme sendromu yaşadığını, altyapıdan gelen ve profesyonel kariyeri olmayan genç futbolcuların ise stres altında olduğunu dile getiren teknik direktör Serdar Sabuncu, "Psikolojik destek almamız şart" dedi.

Küme düşen takımda yer alan oyuncuların yeniden özgüven kazanmasını, gençlerin de stresle başa çıkmayı öğrenmesini hedeflediklerini söyleyen Sabuncu, "Bu mental hazırlık sezon boyunca sürecek. Şimdi tüm takım toplantıda yer aldı. Bir sonraki adımda küçük gruplar, son etapta ise bireysel olarak görüşmeler yapılacak. Mustafa Engür, 2008-09'da Türkiye Şampiyonu olan ve benim çalıştırdığım B genç takıma da mentörlük yapmıştı.
O dönemki futbolcularımızdan Aytaç Kara, Okay Yokuşlu, Yiğitcan Gölboyu, Oğulcan Gökçe, Süleyman Özdamar birer yıldız oldu" diye konuştu.