MUSTAFA AKIN - İSTANBUL /

Akhisar Belediyespor'un 5'inci dakikada ilk golünü kaydeden Güray Vural, maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın ön tarafının iyi olduğunu ama arka tarafının da çok pozisyon verdiğini dile getirdi.

Vural, ''Bizim de çalışmalarımız bu yöndeydi. Başardık 2 tane güzel gol attık'' dedi.

''BİRAZ İYİ BİR SAVUNMA YAPTIK BİRAZ DA ŞANSIMIZ YAVER GİTTİ''

Biraz iyi bir savunma yaptıklarını biraz da şanslarının yaver gittiğini dile getiren Güray Vural, ''Büyük takımlara karşı öne geçtiğimiz zaman biraz da psikolojikman geri çekiliyorsun. Biraz iyi savunma yaptık, biraz da şansımız yaver gitti. Devre arası konuştuk arkadaşlarımızla, 2'nci yarının ilk 10-15 dakikası bizim için önemliydi gol yemememiz gerekiyordu. Bunu da başardık ve 2-0 ile kazandık'' diye konuştu.

''GELEN HOCALAR AKHİSAR'A İYİ UYUM SAĞLIYOR''

Hocaların değiştiğini ancak gelen her hocanın Akhisar'a uyum sağladığının altını çizen Vural, ''Öncelikle başkanımızdan yönetimimizden hocamızdan futbolcusuna kadar hep aynı sistemle devam ediyoruz. Hocalarımız değişiyor, gelen hocalar da Akhisar'a iyi uyum sağlıyor. Cihat hocamız geldi, o da takımımıza uyum sağladı. Dediğim gibi önemli olan bunu devam ettirebilmek. İnşallah tabiri caizse havaya girmeden bu işi götürebildiğimiz yere kadar götürebilmek" şeklinde konuştu.