SPOR Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir mağlubiyetinin ardından Kasampaşa'yı yenerek lider Beşiktaş'ı 1 puan geriden takibini sürdüren Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, temkini elden bırakmıyor.
Yönetim kurulu ve basın mensuplarıyla Tarihi Zeytin ve Zeytinyağı Müzesi'nde kahvaltıda bir araya gelen Mustafa Reşit Akçay, "Özellikle liderlik ve Fenerbahçe galibiyetinden sonra İstanbul Başakşehir'e farklı yenilmek, bizi kendimize getirdi" dedi.
Ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini her fırsatta ifade eden Mustafa Reşit Akçay, daha sonra şunları söyledi:
"Lige iyi başladık ve önemli bir yerdeyiz. Bunun tesadüf olmadığını önümüzdeki haftalarda oynayacağımız futbolla göstereceğiz. Nerede olursak olalım temkini elden bırakmamalı, haddimizi bilerek mücadele etmeliyiz. Ben Akhisar Belediyespor'un ligde kalıcı olarak, projeleri adım adım gerçekleştirmesinden, kurumsallaşmasından yanayım."
ERKEN YOLCULUK
Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de cuma günü oynayacağı Kardemir Karabükspor deplasmanı için yarın Karabük'e gidecek. Son çalışmalarını Karabük'te yapacak olan Akhisar Belediyespor'da Merter'in cezası bitti. Kenan ile Douglao'nun sakatlıklarının sürdüğü açıklandı.

FOTOĞRAF