SPOR Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, bu sezon transferde 80 milyon Euro'nun üzerinde harcama yapmasına rağmen ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Trabzonspor'u yarın Manisa'da konuk edecek.
19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek, Abay'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ile Arkın Akgöl yapacak. Zorlu doksan dakika Lig TV'den naklen ekranlara gelecek.
Yeşil siyahlı ekipte sakatlığı devam eden Kenan forma giyemeyecek, cezasını Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan kupa maçında tamamlayan Ahmet Cebe ise takımdaki yerini alabilecek. Bilet fiyatlarını kale arkası 15, maraton 16, kapalı alt 20, VIP 30 TL olarak açıklayan yönetim, taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi. Akhisar Belediyespor ligde 8'inci haftaya 13 puanla 3'üncü sırada girerken, 8 puanı bulunan Karadeniz temsilcisi 12'nci basamakta bulunuyor.
ESKİ DOSTLAR RAKİP OLDU
Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında yarın Manisa'da gerçekleşecek zorlu randevu, yeşil siyahlı ekipteki 4 isim için ayrı bir önem taşıyor. Trabzonlu olan ve uzun yıllar Karadeniz ekibinde antrenör ve teknik direktör olarak görev yaptıktan bu sezon Akhisar Belediyespor'un başına geçen Mustafa Reşit Akçay, 3 sezon Trabzon'da forma giydikten sonra sezon başında Akhisar Belediyespor'a gelen Zokora, Trabzonspor altyapısından yetişen Çağlar Birinci ve transferin son günlerinde bordo mavili ekipten alınan Kadir Keleş, yarınki karşılaşmada eski takımlarına rakip olacak.