SON 4 haftada 10 puan kaybederek zirveden uzaklaşan Akhisar Belediyespor, 1-1 biten Mersin İdmanyurdu maçında şanssızlıktan yakındı.
Akhisar Belediyespor, kaçırdığı  galibiyetin üzüntüsünü yaşarken teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ise düşüşte oldukları yolundaki değerlendirmelere katılmadığını söyledi. "Düşüşte değiliz, sadece şanssızız" diyen Akçay, "Gaziantep ve Karabük deplasmanlarda çok iyi oynamamıza rağmen yenildik. İç sahadaki Trabzon ve Mersin maçlarında galibiyeti kaçıran taraf bizdik" diye konuştu.
Özellikle 1-0 öne geçtikten sonra 1-1 tamamladıkları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında gerek sergiledikleri futbol, gerekse ürettikleri pozisyonlarla kazanmayı hak ettiklerini dile getiren Mustafa Reşit Akçay, şöyle devam etti:
"Özellikle müsabakanın 2'nci yarısında çok etkiliydik ancak Mersin kalecisini geçemedik. Buna karşılık rakip oyuncunun bir şutunda savunmamıza çarpıp yön değiştiren top gol oldu. Bu oyun disiplini ile devam ettiğimiz takdirde, taraftarımızı mutlu edeceğimiz sonuçlar alacağımıza inanıyorum."