SÜPER Lig'de son haftalarda çıkışa geçen Akhisar Belediyespor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı için geri sayım başlarken teknik direktör Roberto Carlos, puanla dönmenin planlarını yapıyor.
Geçen hafta Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Trabzonspor'da moralsizliği dikkate alan Brezilyalı teknik adam, ilk yarım saatte bulacakları bir golün rakibi strese sokup tribünleri takımlarının aleyhine çevireceğini düşünerek tüm hesaplarını erken gol üzerine kuruyor.
Planlanın tutması için Vez Te, Gekas, Lualua, Bilal, Bruno gibi gole yakın isimlere hafta boyunca özel çalışma yaptıran Roberto Carlos, savunma oyuncularını da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Trabzonspor'un en etkili silahı Mehmet Ekici'ye özel önlem almayı da ihmal etmeyen Carlos'un, bu futbolcuyu tatlı-sert markajı ile bilinen Custodio ile durdurmayı düşünüyor. Roberto Carlos, Ekici'nin firikiklerine tedbir olarak da futolcularından ceza sahası yakınlarında faul yapmamalarını istedi.
OĞUZ SAKAT KALE EMRAH'IN
Akhisar Belediyespor'da sağ kasığındaki sakatlık yüzünden Karabükspor maçında forma giyemeyen kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun bu hafta da dinlendirileceği öğrenildi. Kaleyi yine Emrah'a teslim etmeyi düşenen Roberto Carlos'un forvette Gekas ile Lualua arasında tercihte zorlandığı, ancak maça Yunan golcü ile başlamayı düşündüğü bildirildi.