SPOR Toto Süper Lig'de iç transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor, sözleşmeleri sona eren Orhan Taşdelen ve Kadir Keleş'le 2'şer yıllığına yeniden anlaştı.
Sözleşmesi biten Tolga Ünlü'yle vedalaşan Akhisar Belediyespor, aynı zamandoa Alper Uludağ'dan da kulüp bulmasını istedi. Başkan Hüseyin Eryüksel, "Orhan ve Kadir'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattık. Tolga ile sözleşme yenilemedik. Sözleşmesi devam eden ve teknik heyetin verdiği son raporda takımda düşünülmeyen Alper'den de takım bulmasını istedik" dedi.
Serbest kalan Ricardo Vaz Te, kiralık olarak gelen Miguel Lopes ve Cikalleshi ile yeniden anlaşmak için irtibatlarının sürdüğünü belirten Başkan Eryüksel, "Custodio'dan boşalan ön liberoya oyuncu arayışlarımız da devam ediyor" diye konuştu.
Akhisar Belediyespor yönetimi, daha önce de Miral Samardzic, Kofi Adu, Jeremy Bokila, Petar Grbic, Abdülkadir Özdemir ve Burak Taşdemir'den takım bulmalarını istemişti. Akhi sar Belediyespor, dış transferde Denizlispor'dan Alperen Babacan ve Balıkesirspor'dan Eray Ataseven'i kadrosuna katmıştı.