AKHİSAR Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında evinde Galatasaray'a 2-1 yenilerek tur şansını zora sokan yeşil siyahlı ekibin ara transferde renklerine bağladığı Muğdat Çelik, sergilediği performansla Teknik direktör Cihat Arslan'dan tam not aldı.
Balıkesirspor'dan tanıdığı Muğdat'ı devre arasında Akhisar Belediyespor'a aldıran Arslan'ın, Karşıyaka, Trabzonspor ve Galatasaray kupa maçlarında 90'ar dakika şans tanıdığı genç futbolcuya pazar günü Gaziantepspor deplasmanında da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.
Galatasaray maçında aldığı her topta rakip savunmayı zor durumda bırakan 26 yaşındaki futbolcu, özellikle Rodallega'nın attığı ilk goldeki asistiyle alkış topladı.
Cihat Arslan'ın, "Sürati ve çabukluğu ile bize çok şey kazandıracak" dediği Muğdat, 3 kupa maçında da görev yapmasına rağmen henüz ligde forma giymedi. Öte yandan Galatasaray maçı sonrası bir gün dinlenecek yeşil siyahlı ekip yarınki antrenman sonrası cumartesi günü Gaziantep'e gidecek. Akhisar Belediyespor'da sakatlığı süren Mervan ve sarı kart cezalısı Merter bu maçta oynamayacak.

FOTOĞRAF