Barış GEZİCİ / AKHİSAR, ()- AKHİSAR Belediyespor yönetiminin önümüzdeki sezon yeniden anlaşma kararı aldığı Bruno, kelimenin tam anlamıyla direkten döndü.
Yeşil siyahlı kulüpteki ilk 3 sezonunda ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olmasına karşın geride bıraktığımız sezon teknik direktör Cihat Arslan'ın gözüne giremeyen Brezilyalı pek çok maçta yedek soyundu, kimi haftalar kadroya bile alınmadı. Sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Bruno, 29'uncu haftada deplasmanda oynanan Bursaspor müsabakasında bir anda kendisini ilk 11'de buldu.
Bursa'da başarılı bir performans sergileyen Sambacı'yı daha sonra Medicana Sivasspor, Kayserispor, Galatasaray ve Osmanlıspor karşılaşmalarında da oynatan Cihat Arslan, kararını değiştirip, yönetime Bruno'nun takımda kalması yolunda rapor verdi. Brezilyalı futbolcunun saha içi ve saha dışı davranışlarıyla örnek bir profesyonel olduğunu belirten Cihat Arslan'ın, "Hem iyi bir insan hem de iyi bir futbolcu. Sağ ve sol kanat, forvet arkası, forvet gibi çok farklı pozisyonlarda görev yapabiliyor. Takımda kalmasında yarar var" dediği öğrenildi.
KAMP PROGRAMI ŞEKİLLENİYOR
Akhisar Belediyespor'un yeni sezon hazırlık programı şekilleniyor. Haziran ayının son haftasında toplanarak Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde antrenmanlara başlayacak olan yeşil siyahlılar, Ramazan Bayramı'nda 2 gün izin yaptıktan sonra 6 ya da 7 Temmuz'da Erzurum'a giderek çalışmalarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürecek. Erzurum'un ardından ikinci etap kamp için Avusturya'ya gidecek olan Akhisar Belediyespor, yaklaşık 15 gün sürecek yurt dışı kampında bir dizi hazırlık maçı oynadıktan sonra Türkiye'ye dönecek.

FOTOĞRAFLI