Barış GEZİCİ / AKHİSAR, ()- SPOR Toto Süper Lig'de Adanaspor deplasman mağlubiyetinin ardından kan değişikliğine giden Akhisar Belediyespor, yeni teknik direktörü Okan Buruk'la ilk sınavını vereceği Medipol Başakşehir karşılaşmasına odaklandı.
Cumartesi günü ligin en önemli takımlarından birini ağırlayacaklarını söyleyen Okan Buruk, "Üst üste 3 yenilginin ardından bu maçı kazanıp lige dönüş yapmak istiyoruz. Başakşehir'in ardından deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Kısacası zorlu sınavlar bizi bekliyor. Ancak rakip kim olursa olsun, bezim tek hedefimiz bu takımı yeniden ayağa kaldırmak" dedi. Cumartesi günü Medipol Başakşehir'in oyun sistemine göre farklı bir sistemle sahada yer alacaklarını sözlerine ekleyen Okan Buruk, a çıklamasına şöyle devam etti:
"Yeni bir takımla başlamak kolay değil. Ama ben oyuncularıma çok güveniyorum. Hem kişiliklerine, hem futbolculuklarına inanıyorum. Onların da bu güveni boşa çıkarmayacaklarını biliyorum. Artık ligin alt sıralarına değil, üst tarafına bakmak istiyoruz. Bu yüzden bizim için her maç final olacak. Başakşehir randevusuna da bu gözle bakıyorum."
Akhisar Belediyespor'da ülkelerinin milli takımlarında olan Samardzic ile Cikalleshi; bugünkü antrenmana katılamadı.

FOTOĞRAFLI