SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, öne geçtiği deplasmanda Karabükspor'a son dakika golüyle 2-1 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ligde 13 puanda kalan yeşil siyahlılarda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Düşme hattındaki rakibin bizden çok daha fazla galibiyete ihtiyacı vardı. İyi oynayıp öne geçtğimiz bölümde penaltı ve kırmızı kartla eksik kaldık" dedi.
Eksik kaldıktan sonra dirençlerinin azaldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Konsantrasyonu kaybettik. Neticesinde uzatma bölümünde kalemizde mağlubiyet golünü gördük. Kaybımızı telafi edeceğiz. Tekrar tekrar söylüyorum. Bizim hedefimiz ligde zirveye çıkmak değil kalıcı olmak. Akhisar sağlam adımlarla mücadelesini sürdürecek" şeklinde konuştu.
EKSİLMEDEN YENİLMİYOR
Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de bu sezon ikinci yenilgisini de eksik kaldığı maçlarda aldı. Yeşil siyahlılarda 4-0 biten İstanbul Başakşehir deplasmanında Merter, 43'üncü dakikada oyundan atıldı. Kardemir Karabük deplasmanında ise Ahmet Cebe, takımı 1-0 öndeyken penaltıya neden olarak kırmızı kartla kendini oyun dışında buldu. Akhisar Belediyespor, 7 haftada 8 gole ulaşan Yunan yıldızı Gekas'ın ağları sarstığı maçlarda ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.