"Amacım Beşiktaş'ın tarihine geçmek"

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü sol beki Adriano, Sevilla, Barcelona ve Beşiktaş'ta yaşadıklarını, Beşiktaş Dergisi'ne anlattı.

Sevilla ve Barcelona'da olumlu işler yaptığını açıklayan Adriano, şimdiki hedefinin Beşiktaş tarihine geçmek olduğunu söyledi.

Adriano'nun Beşiktaş dergisine yaptığı röportajdan önemli bölümler şöyle:

"Kısa zamanda taraftarın sevgisini kazandım"

"Aslında çok kısa zamanda taraftarın sevgisini kazanabildiğimi hissediyorum. Özellikle Rize maçında attığım golden sonra sosyal medyada hakkımda yapılan şakalar çok hoşuma gitti. Bir polisin bana aşırı hızdan ceza kesmesi gibi"

"Sevilla ve Barça'da olumlu işler yaptım"

"Hem Sevilla'da hem Barça'da olumlu işler yaptım. Bugün geriye dönüp baktığımda futbol açısından tatmin olmuş bir Adriano'yu görüyorum. Tabii ki hiçbir şey çok kolay olmuyor. Eğer fırsatım olsaydı ve futbola yeni başlayan genç Adriano ile konuşabilseydim ona kendisine daha fazla dikkat etmesini, sakatlıklardan kendini daha fazla korumasını söylerdim."

"Amacım Beşiktaş'ın tarihine geçmek"

"Şimdiki amacım Beşiktaş'ın tarihine geçmek, bu muhteşem kulübün bir parçası olmak. İnanıyorum ki bunu başaracağım ve burada da kupalar kaldıracağız hep birlikte."

"Bu statta çok mutluyuz"

"Bu statta çok mutlu anlar geçiriyoruz. Amacımız sene sonunda başarıyı hak eden bu güzel insanlara kupa sevincini tekrar tattırabilmek ve Avrupa'da da başarıdan başarıya koşmak. Tabii ki kazanacağımız başarılarda en büyük payın yine Beşiktaş taraftarına ait olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Biz onlarla bir bütünüz ve işte şampiyonluk da bu yüzden bizim olacak."

ALİ DANAŞ - İSTANBUL /