Türkiye çapında 112 bilardo sporcusunun yarıştığı ’Bayrampaşa Belediyesi Geleneksel Bilardo Şampiyonası’ muhteşem bir finalle sona erdi. Mücadeleyi, Dünya Üç Bant Bilardo Şampiyonu Adnan Yüksel kazandı.

    30 Ocak Pazartesi günü 112 profesyonel sporcu ile başlayan ‘Bayrampaşa Belediyesi Geleneksel Bilardo Şampiyonası’, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Dünya ile Avrupa birincilikleri olan şampiyonlarla yapılan gösteri maçının ardından yapılan finalle sona erdi. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı karşılaşmalarda Savaş Bulut ile Adnan Yüksel finale kaldı. Finalde ise Adnan Yüksel rakibini 4-2 yenerek, kupayı kaldıran isim oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

    Organizasyonun Türkiye çapında düzenlendiğini ifade eden Adnan Yüksel, ”Zorlu maçlar oldu. Hiçbir maç kolay değildi. Zor maçlar kazandım. Herkes kazanabilirdi. Son dünya kupası ayağını kazandığım için sırtımda bir ağırlık vardı. Haliyle bu yükle yarıştım. Finalde rakibim de kazanabilirdi. Ancak setler benden yana döndü.” diye konuştu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner de sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

    Yarışmada dereceye giren Adnan Yüksel, Savaş Bulut ve çeşitli dallarda ödül alan diğer sporculara ödüllerini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner verdi. Sporcular ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.