Çapan Et zincirlerinin sahibi Adem Çapan, Alibeyköy'deki şubesinde Eyüpspor'u ağırladı.

Yemeğe futbolcuların yanı sıra Başkan Şevket Sever, Teknik Direktör Murat Şahin, antrönör Mehmet Yozgatlı ve Seyhan Göçen, yöneticilerden Gönül Sarı, Ozan Yaprak, Ercan Gürün ve eski Beşiktaş'lı futbolcu Ahmet Dursun katıldı.

Alibeyköy'de White Hill Alışveriş Merkezindeki şubesinde Eyüpspor'u ağırlayan Adem Çapan misafirlerle tek tek ilgilendi.

Eyüpspor'un her zaman destekçisi olduklarını belirten Çapan, "Başarılı çizgisi ve performansıyla gururumuz Eyüpspor'un her zaman destekçisiyiz. Bu yemeği düzenlemekteki amacımız Eyüpspor'a moral olmak ve her zaman destekçisi olduğumuz göstermek" dedi.

Eyüpspor Kulübü'nün Başarılı Başkanı Şevket Sever de, futbolcu ve yöneticilerini bir araya getiren Adem Çapan’a teşekkür etti.




Cumartesi günü oynayacağı Bayrampaşa maçı öncesi moral bulan futbolcular,  son 3 haftadır olduğu gibi bu maçı da namağlup bitirmek ve Eyüpspor'un ligdeki başarılı çizgisini devam ettirmek istediklerini belirttiler.



Alibeyköy'de White Hill Alışveriş Merkezindeki şubesinde Eyüpspor'u ağırlayan Adem Çapan misafirlerle tek tek ilgilendi. 



Oldukça neşeli geçen yemeğin ardından Adem Çapan ve futbolcular bu güzel günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.