SPOR Toto Süper Lig'in 6'inci haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Krunoslav Jurcic "Aiker Konyaspor iyi bir takım ama bizde cesuruz ve kendimize güveniyoruz" dedi.
Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Jurcic, Atiker Konyaspor maçı ile ilgili şunları söyledi:
"Atiker Konyaspor taktiksel anlamda en organize bir takım. Özellikle defansif anlamda ve gol bulduklarında kolay kolay gol yemediklerinin farkındayım. Sonuna kadar futbolcularımızı iyi hazırlayacağız. Cesur ve kendimize güvenerek, 3 puan almak için gideceğiz."
DİGAO "BURAYA BAŞARI İÇİN GELDİM"
Adanaspor'un sezon başı renklerine bağladığı Brezilyalı oyuncusu Digao, antrenman sonrası yaptığı açıklamada çok çalışıp Adanaspor'a hizmet etmek istediklerini ifade etti.
Adanaspor'da olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Digao, şunları söyledi: "Takımımızda çok iyi arkadaşlıklar edindim. Adanaspor'u seçtiğimden dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Burada güzel bir aile ortamı var. Bu ortam da bize güven veriyor. Bende üzerime düşenin fazlasını yapıp Adanaspor forması altında başarı yakalamak istiyorum. Nitekim buraya başarı için geldim" dedi.

FOTOĞRAF