PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının Adana'daki son hazırlığını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptı.
Pazar günü sabah havayolu ile İzmir'e gidecek olan kafile son antrenmanı orada yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken soğuk algınlığı nedeni ile Tiago antrenmanda yer almadı. Teknik direktör Güvenç Kurtar oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparak maçın önemine değindi. Taktik çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.
HAYRULAH A2 MİLLİ TAKIMDA
Arka arkaya oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen Adanasporlu Hayrullah Mert Akyüz'ün A2 Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesi turuncu beyazlı camiada sevinç yarattı.
Türk Bayrağı ile objektiflerin karşısına geçen başarılı file bekçisi emeği geçen herkese teşekkür etti. Hedefinin İtalya'da oynanacak olan maçlarda Adana'yı ve Adanaspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyen Hayrullah, "Her futbolcunun hayali milli takımda oynamaktır. Bu seviyeye gelmemde emeği geçen bütün hocalarıma teşekkür ederim. İnşallah oynarsam elimden geleni yaparak başarılı olmak istiyorum. Pazartesi günü oynayacağımız Altınordu müsabakasını kazanarak milli takıma moralli bir şekilde gitmek istiyorum. Hafta başından bu yana iyi çalıştık ve puan alarak sıralamada yukarılara çıkmak düşüncesindeyiz" dedi.

FOTOĞRAF