ADANA Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor-Adanaspor maçı öncesinde bir açıklama yaparak, Adana Demirspor taraftarlarından 'Tahriklere kapılmaması' yönünde ricada bulundu.

Aydoğdu şöyle konuştu "Pazar günü kendi seyircimiz önünde önemli bir maça çıkacağız. Amacımız bu maçı da kayıpsız atlatıp yolumuza devam etmektir. Maç günü Adana Demirspor taraftarlarına yakışır şekilde hareket edelim istiyoruz.. Sizlerden tek isteğim 90 dakika boyunca sadece takımımıza destek olmanız ve rakip takım taraftarlarıyla münakaşaya girmemenizdir..

İster istemez rakip takım Taraftarları sizi tahrik edecektir, lütfen bu tahriklere kapılmadan sadece işimize bakalım.. Unutmayalım ki bizim bundan sonrada iç saha da çok önemli maçlarımız olacak, bu maçlar öncesinde çok dikkatli olup ceza almamamız gerekiyor..

Bizim yolumuz 'Süper Lig' yolu.. Amacımız 20 yıldır yer alamadığımız ve olmamız gereken yerde olmaktır.
Bir kez daha üstüne basa basa söylüyorum; 'Pazar günü kulaklarımızı tahriklere kapatalım. Adana Demirspor'umuz için görmeyelim, duymayalım, sadece takımımızı düşünelim."