Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sezonu geç açmanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Bugün neresinden bakarsanız bakın, çok zor maç oynadık. Sezonu geç açmanın, lisansların yetişmemesi gibi durumlardan dolayı motivasyonlarımız düştü. Hava da çok sıcaktı. Golü bulduktan sonra oyun tarzımız bozuldu. Biraz oyuncularımız da öne geçmenin verdiği refleksle sonucu koruma yoluna gitti. Fiziksel olarak hazır değiliz, çok iyi futbol beklemiyordum. Bugün oyuncularım kalbiyle yüreğiyle oynadılar. Bizden daha hazır bir Denizlispor vardı karşımızda. Seyircimizden yoksun oynadık. Ama dışarda bizi maçtan önce çağırdı taraftarımız. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk, bunu da başardık. Lisansların çıkması anlamında Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bu borcu yatırdık ve maça tam kadro çıkabildik. Milli takım arasında fizik kalitemizi biraz daha arttırmak istiyoruz. Bugüne kadar mazeretin altına sığınacak hiç birşeyimiz olmadı. Biz 7 hafta sonra inşallah bu galibiyetle devam eder, güzel sohbetler ederiz. Bu takımın fizik olarak daha iyi olduğunu hep beraber göreceğiz."
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise, alışık olmadıkları bir sıcaklık altında sahaya çıktıklarını belirtirken, bu mevsimli ve nemli havada mücadele etmek için iyi bir kondüsyon gerektiğini söyledi.
Sıcaklık ve nemin takımın total gücünü ortaya koymasına engel olduğunu anlatan Dervent, şunları söyledi:
"İkinci 45 dakika ilk 45 dakikaya hiç benzemedi. Gerçekten çok üstündük. 3 net pozisyonumuz vardı. Galibiyet için buraya gelmiştik. Ancak 90 dakika sonunda mağlup olarak ayrılıyoruz. Gerçekten iki tane yüzde yüz penaltımız verilmedi. Biri elle oynama, diğeri uzatma dakikalarında Ömer'in düşürülmesi. Bence bu pozisyonlara tekrar bakılması lazım. Sanırım bu tip mağduriyetlerin ligin başı olmasına rağmen erkenden yaşanması üzücü. Keşke penaltılar verilse ve biz yine mağlup olsaydık. Hakemler sanırım form grafiğini zaman içerisinde artacaktır. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum." 

FOTOĞRAFLI