PTT 1'inci Ligİ takımı Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne Osman Özköylü getirildi.
Adana Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Sedat Sözlü, "21 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Bu nedenle de yine iddialı bir isim olan Osman Özköylü ile anlaştık. Tecrübesi ve başarısı herkes tarafından yakından bilinen Osman Özköylü, yüreğini ortaya koyarak tarihi kulübümüzü şampiyon yapacaktır" dedi.
Adana Demirspor'u gibi çok büyük bir taraftar topluluğuna sahip olan camiaya hizmet vermekten gurur duyacağını belirten Osman Özköylü ise şunları söyledi:
"Kulüp Başkanımız Sedat Sözlü ile konuşmamızın daha ilk anında bu samimiyeti gördüm ve Adana Demirspor'a hizmet vermeye karar verdim. Çok büyük paralar saçarak değil, takımı Süper Lig'e çıkarmaya inanan bir kadro oluşturacağız. Ben çok heyecanlı bir teknik adamım. Heyecanımı da sahada oyuncularıma çok iyi yansıtıyorum. Heyecan olmazsa ben başarılı olamam."
İsminin anıldığı ilk günden itibaren kendisine ilgi gösteren Adana Demirspor taraftarlarına teşekkür eden Osman Özköylü, "Camianın özlemle beklediği şampiyonluğu getirmek için çok büyük uğraşlar vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Daha sonra Osman Özköylü ve Kulüp Başkanı Sözlü, 1 yılık sözleşmeye imza attı.

FOTOGRAF