İSTANBUL, () - TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın ilk bölümünde fiziksel performans antrenörü Levent Şahin denetiminde gruplar halinde ısınma çalışmaları yapıldıktan sonra, dar alanda özel planlanmış driller uygulandı. Daha sonra tam sahada yapılan taktik çalışma sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim zaman zaman oyunu kesti ve detaylı uyarılarda bulunarak, istenilen düzeye gelinene kadar çalışmanın tekrarlar halinde yürütülmesini sağladı. Son bölümde gruplar halinde şut çalışması ve ardından soğuma ile germe egzersizleri yaptırılarak antrenman sona erdirildi.

Kampa sağlık problemleri ile katılan Caner Erkin'in tedavisine tesislerde devam edilirken, Burak Yılmaz ise fizyoterapist eşliğinde saha egzersizleri yaptı. Her iki oyuncu da takım antrenmanlarına katılmadı.

Tesislerde kampta bulunan bazı Ümit Milli Takım oyuncuları da idmanı izledi.

A Milli Takım, yarın saat 18.00'de TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.