2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 10 Ekim Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün yaptığı antrenmanın ardından Prag'a hareket etti.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde bugün saat 15.00'te dinamik ısınma hareketleriyle başlayan idman, sınırlı alanda yapılan çift kale taktik oyunla devam etti. Rejenerasyon koşusu ve germe egzersizleriyle antrenman sona erdi. Karın bölgesinde sol oblik adalesinde darbeye bağlı ezilme oluşan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak dinlendirilip idmana katılmazken, tedavisine devam edilen Burak Yılmaz ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde özel bir çalışma yaptı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, antrenmanın ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçak ile Çek Cumhuriyeti maçının oynanacağı Prag kentine gitti. Aday kadroda açıklanan 23 oyuncunun tamamı Prag kafilesinde yer aldı.

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti karşılaşması öncesi son çalışmasını yarın TSİ 20.00'de maçın oynanacağı Letna Stadyumu'nda yapacak.