Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı 30. EGE RALLİSİ, BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin zaferiyle sona erdi. Castrol Ford Team Türkiye takımından Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ikinci olurken, BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürkal Menderes ekibi de Skoda Fabia R5 ile yarışı genel klasman üçüncüsü olarak tamamladı. 

Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası dördüncü yarışı 30. Ege Rallisi, 16-17 Ekim tarihlerinde İzmir Seferihisar’da gerçekleştirildi. 7 ayrı takım ve 76 ekibin mücadele ettiği iki günlük organizasyon ile otomobil tutkunları seyir zevki yüksek bir ralliyi geride bıraktı. 

Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi 20-21 Nisan’da! Boğaziçi Üniversitesi Bilyoner Spor Zirvesi 20-21 Nisan’da!

Büyük çekişmeye sahne olan yarışta BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi Ege Rallisi’ni 10.1 saniye farkla ilk sırada tamamlayarak bu sezon ikinci zaferlerini İzmir’de kazanmış oldu. İkinciliği kazanan ekip Castrol Ford Team Türkiye takımından Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı olurken, BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürkal Menderes ekibi de Skoda Fabia R5 ile yarışı genel klasman üçüncüsü olarak tamamladı.

Sınıf N'de GP Garage'dan Efe Albağlar-Ersin Ören, İki çeker ve Sınıf 4'te Castrol Ford Team Türkiye takımından Emre Hasbay-Burak Erdener, Sınıf 3'te aynı takımından Erol Akbaş-Egemen Dural, Sınıf 5'te Clio Rally Trophy Turkey’den Mehmet Besler-Egemen Ertük, historic ralli klasmanında Parkur Racing takımından Üstün Üstünkaya-Kerim Tar ve Şevki Gökerman Ralli Kupası klasmanında da Ayhan Germirli-Mustafa Nazik birincilikleri paylaşan ekipler oldular. Ralli 17 Ekim Pazar akşamı Sığacık Teos Marina'daki finiş podyumunda son buldu.