Gaziosmanpaşa MHP Adayı Mikail Aras'tan çok tartışılacak açıklama. Aras, Türkiye'nin bir iç savaşın eşğine getirildiğini ifade ederek, AKP'nin yerel seçimlerde gereken dersi alması gerektiğini yoksa, seçimi kazanması durumunda Türkiye'de büyük bir kaos yaşanacağını ifade etti. Araç, Türk halkının seçilerde sağduyulu olması ve AKP'yi göndermesini istedi.

Gaziosmanpaşa'yı 20 yıldır AKP zihniyetinin yönettiğini ifade eden Mikail Aras, Belediye Meclis Üyesi adayları ve Basın mensuplarıyla İslambey Cafe'de sabah kahvaltısında buluştu. Aras, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ve AKP'lilerin AKP adayını tanımadığını kendilerinin Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini söylediğini, CHP'lilerin ise CHP adayını tanımadığını ve Mustafa Sarıgüle oy vereceklerini söylediklerini ifade etti. Oyas Gaziosmanpaşa'ya hizmet için yerel seçimlerde adayın önemli olduğunu ifade eden Aras, "Seçmen adayları tanıyarak adayların niteliklerine ve kişiliklerine göre oy vermeli. Ancak Türkiye'de oluşturulan siyasit algısı ve son olarak yaşanan yolsuzluk ve rüşvet olaylarından dolayı insanlar, yerili unutup genel siyaset üzerine ploitika yapıyor ve sandığa da böyle yansıyacak" dedi.

Aras, kendisinin öğretmen olduğunu ve 15binden fazla öğrencisi bulunduğunu ifade ederek, Meclis Üyesi listesinde de ilçenin gerçeklerine göre bir belirleme yapıldığını belirtti. Aras, "Biz Gaziosmanpaşa'yı şehircilik anlamında geliştirmek ve ilçe üzerindeki olumsuz izleri silmek için hizmete talibiz. Bunu da yapaca ekip ve kadroya da sahibiz" dedi

Toplantı'da konuşan MHP Gaziosmanpaş İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan'da AKP'yi eleştirde ve MHP'nin iktidar olacağını söyledi.