Milliyetçi Hareket Partisi 2 Haziranda seçimlerin yenileneceği ve büyük önem atfettikleri Keskin’e 24 Mayıs günü çıkarma yaptı.
İl Başkanı Erdal Baloğlu öncülüğünde

Mhp Merkez ilçe başkanı Sayın Murat ABALI, Keskin Belediye başkan adayı Sn Mustafa SİLSÜPÜROĞLU ve birçok partili ile İl Başkanı Baloğlu konuşma yaptı “Keskin, Kırıkkalemizin ve ülkemizin değeri bunun için Keskin’e hizmet etmek istiyoruz ve oylarınıza gönüllerinize talibiz.

Biz Keskin’i de diğer ilçelerimiz ile birlikte marka ve model yapmak istiyoruz. Bunun için de 2 Haziran’da Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na desteğinizi bekliyoruz.
Keskin’i turizm cenneti yapmak için, kültür başkenti yapmak için, esnafımızın yüzünü güldürüp Keskin’i tekrar eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için bizimle beraber olmazınızı istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Keskin hak ettiği hizmeti MHP belediyesi ile kavuşacaktır biz Keskin’i ve sorunlarını en iyi bilen çözüm üreten üretken belediyecilik anlayışı ile hareket eden güçlü bir kadroya sahipiz.

diyen BALOĞLU 2 Haziran seçimlerinde tam kadro tam güç Milletimizin desteği ile Keskin ilçemizi kırıkkalenin örnek ilçelerinden biri olucağının sözünü verdi. Merkez ilçe başkanı ABALI 2 haziran keskin belediyesinin burçlarında 3 hilali sancağı görmek için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını gece gündüz demeden zafer için mücadele edeceklerini gerek diğer belediye başkanlarımız olsun gerek milletvekilimiz olsun ülkü ocakları başkanımız ve yönetimi olsun Miliyetci hareket partisinin kadroları keskin de zafere odaklanmıştır. Gece gündüz demeden Keskinin yanında ve hizmetindeyiz dedi.

Keskin Belediye başkanı adayı Sn. Mustafa Alp SİLSÜPÜROĞLU bütün gece boyunca çalışmalarına hız kesmeden durmadan devam etti.