Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP içinden son dakika bilgileri paylaşan twitter fenomeni ≠fuatavni'nin kimliği tartışılırken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Erdoğan'a veda ederken kullandığı aracın plakasının 06 FA 6746 olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP içinden son dakika bilgileri paylaşan twitter fenomeni ≠fuatavni'nin kimliğiyle ilgili tartışmalar sürerken, ≠fuatavni paylaşımlarını sürdürüyor. Polise yapılan operasyonları önceden haber veren, Davutoğlu'nun yeni kabinesini bile hemen hemen bilen ≠fuatavni sosyal medya takipçileri arasında fenoman bir yapı oluşturdu. Medya kuruluşmalırının da yaından takip ederek paylaşımlarını haberleştirdiği ≠fuatavni ile ilgili sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ise yeni bir tartışmayı alevleyevek gibi.

≠fuatavni'nin kim olduğuna ilişkin hem AK Parti hem de Cemaat cenahından etkili ve yetkili isimler "Vallahi biz de bilmiyoruz ve merak ediyoruz" açıklamalarını yaparken, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve Köşke veda ederken kullandığı 06 FA 6746 plakalı araç twitter'da paylaşıldı. Paylaşımlarda, Devir teslim sonrası Fuat Avni plakalı araçla Köşk'ü terk eden Gül, son şakasını yaptı" diye yazdılar.