Başçalan kullanıcı adıyla Youtube'a yüklenen ses kaydında AB eski Bakanı Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda Kur’an ile dalga geçilmesi dinleyenleri şoke etti.

Metehan Demir’in Egemen Bağış’ın twitter hesabında paylaştığı bir ayeti görmesi üzerine Bağış’ı telefonla arıyor. Kur’an ayetiyle dalga geçercesine ‘Güne nurla başladım, duayla başladım’ diyerek ve Bakara Suresi 152. ayeti dalga geçer gibi okuyarak konuşmasına devam eden Demir’e Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, cevap yetiştiriyor

METEHAN’A AYRAN YOLLAYAYIM

‘Kim bu sabahın köründe arıyor, imana mı gelmiş dua ediyor. Metehan’a ayran yollayayım’ diyerek gülüşmelere neden olan Beyhan Bağış, ‘Milli içki ayran’ tartışmasına da gönderme yapıyor.

HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM

‘Ve la entüm ma ağbüd’ diyerek dalga geçen Metehan Demir’e Bağış, ‘oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ diyor ve ekliyor:
‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin”
Surelerle dalga geçmek için anlamsız sesler çıkartan Demir’e Bağış, ‘O Almanca’ya döndü Metehan’ diyerek uyarıyor.

‘ALLAH’IM EGEMEN BAĞIŞ’TAN BİR AYET İNSE DE’

‘Sabah saat 5′te çaktım bir tane’ diyen Bağış’a ise Metehan Demir, ‘Sabah uyanıp Allah’ım Egemen Bağış’tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş’ diyor

METEHAN DEMİR’E: ÇARPILACAKSIN

Bir köşe yazarının yazısı üzerine konuşan Metehan Demir, Bağış’ın eşi Beyhan Bağış ile ilgili ‘Beyhan, duadan daha fazla şeyler yapacağımızı bilir’ diyor ve ekliyor: Bakara 156
Bunun üzerine Bağış, ‘Çarpılacaksın’ diyor.
Bunun üzerine Metehan Demir daha ileri gidiyor. ‘Her kim ki Egemen Bağış’ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159′ diyerek ekliyor.

‘BU BAKARA İYİ MAKARA’

Aydın Doğan’la bir toplantılarından bahseden ikiliden Metehan Demir, ‘Her kim ki Aydın Bey’in o zor gününde onun yanında olur, o Allah’tan her istediğini alır, Bakara 165′ diyerek gülmeye başlıyor.
‘Bu bakara iyi ya’ diyen Demir’e Bağış’tan kahkalar eşliğinde cevap geliyor: ‘Makara iyi’

SES KAYITLARINI DİNLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN