MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grubu’nda, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Atatürk’e benzerliği ile tanınan Göksal Kaya’nın isteğini geri çevirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sert eleştirilerde bulunarak, “Başbakan Saray’a zimmetlenmiş, mizaç ve meşrebini Saray’a göre sabitlemişse diyeceğim şudur: Sayın Davutoğlu, inanma dostuna, saman doldurur postuna. Türkiye gözlerini yummak üzeredir, Beştepe Hanedanlığı’nın kuklası olan Davutoğlu başka havalardadır” diye konuştu. Bahçeli, partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:

SARAY’DAKİ DEĞİL ERMENEK’TEKİ RECEP

“Davos’ta maval okuyan Başbakan, Somali’de atıp tutan Cumhurbaşkanı size söylüyorum, uzaklara gitmeyiniz, başka yerlerde mağdur aramayınız. Saray’daki Recep değil, Ermenek’teki Recep mağdurdur. Kaçakçı Rıza değil, Balıkesirli Rıza mağdurdur. Saray’a kapatılmış Davutoğlu değil, evlatlarımız mağdurdur. Millete gelince yok diyen, başka coğrafyalara gelince israfın dibini boylayan; çiftçimiz isteyince azarlayan, Suriyeli sığınmacılara milyar doları harcayan bu iktidarın emin olunuz ki yatacak yeri, kaçacak deliği yoktur.

Fotoğraf çektirmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grubu’nda, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Atatürk’e benzerliği ile tanınan Göksal Kaya’nın isteğini geri çevirdi.




HA KOBANİ HA KANDİL’İ SELAMLAMIŞ


Osmaniye’de Ahmet Sani olduğunu anımsayan, Diyarbakır’da serok Ahmet olmayı yüzünde gülücükler açarak benimseyen Davutoğlu, gerçekte kimdir, kimlerdendir? Davutoğlu’nun Kobani’yi selamlaması; PKK-PYD’ye verilmiş bir selam, sıcacık bir merhabadır. Ha Kandil’i selamlamak ha Kobani’yi selamlamak, hiçbir fark yoktur. Başbakan selamladıklarıyla özlem gidermek istiyorsa, Kandil’in yolu kendisine açık, Kobani ise çok yakındır. Davutoğlu önce Cizre’de olan bitenleri gündemine almalıdır. Anlaşılan, AKP Hükümeti, Doğu ve Güneydoğu’da asayiş hizmetlerini PKK’ya devretmiştir. AKP, devleti geri çekmekte, boşalttığı alanı hainlere bırakmaktadır.

KARAKUTU KAÇAK SARAY’DA

17-25 Aralık’ın göbeğinde Erdoğan’ın olduğu savcının ifşaatıyla açıklık kazanmıştır. Erdoğan, eski bakanların adalet karşısına çıkması halinde kendisi ve oğlunun yakayı ele vereceğinden korkmuştur. 17-25 Aralık’ın kara kutusu kaçak ve karanlık Saray’dadır.”