iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 19 Eylül itibariyle ABD başta olmak üzere sayılı ülkede satışa sunuldu, her yıl görmeye aşina olduğumuz uzun kuyruklar bu yıl da karşımızdaydı. Ancak kameralara pek takılmayan bazı görüntüler, iPhone 6 için bekleyenlerin işi fazlasıyla abarttığını gözler önüne serdi.




SoHo mağazasında iPhone 6'yı alabilmek için saatlerce bekleyen bu yaşlı kadın, kuyruğun ilk sırasında duruyor.



Daha iPhone satışına 18 saat var ve ilk alanlardan olmak için çocuğuyla birlikte bekleyen ve öğlen yemeğini atıştıran genç kadın...



Yine ön sıralarda yer alan bu vatandaş da iki gündür sırada beklediğini söyledi.



Geceleri ise çok daha farklı bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz. Gece serinliğinde sırasını da kaptırmak istemeyenler akıl almaz yöntemler buluyor, kimi çöp poşetine girerek uyuyor!



Kuyruklarda sıradışı olaylar da yaşanmıyor değil. Sebebi bilinmemekle birlikte bir kadın polis tarafından tutuklanıyor ve çığlıklar dört bir yanı sarıyor.



iPhone 6 için sıraya girenlerin hepsi sadece kendi için sırada saatlerce beklemiyor. Business Insider'da yayınlanan bu fotoğrafa dikkatli bakıldığında mağazanın önünde ayrıca bir alışverişe rastlıyorsunuz. Burada yüzlerce işgüzar, iPhone 6 kuyruğuna girip telefonu aldıktan sonra kuyrukta beklemek istemeyenlere fahiş fiyatlardan telefonu satıyor.