CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a yaptığı 'televizyona çıkıp, tartışalım' teklifinden vazgeçtiğini söyledi ve şöyle devam etti.

"Ben eskiden bunu siyasi lider olarak görürdüm. Cesaretin varsa televizyona çıkalım. Ben sana soru sorayım sen bana soru sor tartışalım derdim ama 17 Aralık'tan sonra gelip elimi dahi öpse onunla televizyona çıkmayacağım. Şaibeli bir kişiyle televizyona çıkmak bana yakışmaz."

"İSTİFA ETMESİ İÇİN AR DAMARI OLMASI LAZIM"

Onlar istifa etmezler istifa etmesi için adamda ar damarı olması lazım. Utanma duygusu insanlara özgüdür. Sen malı götüreceksin çoluk çocuğunu zengin edeceksin öbür taraftan Ayaz bebek soğuktan, Kübra bebek açlıktan ölecek.

"SEN HELALDEN ANLAMAZSIN"

Allah büyüktür Allah'ın tuzağı vardır. Beni eleştiriyor. Umurumda değil Allah büyüktür. Eskişehir'de konuşmuş 'evlatlarıma helal lokma yedirmedim' diyor. Ne söyleyeyim sen helalden anlamazsın haramdan anlarsın. Gittiği yerlerde Rabia işareti yapardı. Mısır'a gitmiş Ardahan'ın derdini çözmüyor Mısır'ın derdini çözüyor. O işaret 4 bakan 1 baş yalan. Dünya tarihinde aile boyu yolsuzluk yapan başbakan görmedim. Ben eskiden bunu siyasi lider olarak görürdüm televizyonda çıkalım tartışalım derdim ama 17 Aralık'tan sonra gelip elimi dahi öpse onunla televizyona çıkmayacağım. Şaibeli bir kişiyle televizyona çıkmak bana yakışmaz.

"YAKIŞMAZ"

Vefat eden kimsenin arkasından kötü söz söylemeyiz. Yakışmaz. Rahmetli Menderes'in mezarını ziyaret ettim, Celal Bayar'ın mezarını ziyaret ettim. Siyasette tartışmalar olur. Siyaset devleti ele geçirmek halkı soymak demek değildir. Yolsuzluk hırsızlık yapıyorlar. Onları, haramilerin iktidarını indirip halkın iktidarını kuralım.