CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Av.Selahattin Meriç yaptığı konuşmada; Çanakkale Zaferi'nin 99.yılı kutlu olsun.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.Zor günlerde buralara kadar gelip etkinliğe katılan ilçemizin,ülkemizin aydın insanlarına teşekkür ederim.Ülkemizin bu özel gününde Çanakkale'yi unutmayarak etkinliği düzenleyen,sorumluluk bilincini yerine getiren Gençlik Örgütümüze teşekkür ediyorum.

CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Örgütü Başkanı Muhammet Acar ise yaptığı konuşmada; Sevgili Gaziosmanpaşalılar, Sayın Cumhuriyet Halk Partililer;

Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü. Bu sebepten ötürü başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.

Sevgili Gaziosmanpaşalılar, içerisinde bulunduğumuz şu günlerde; Çanakkale'nin geçilmediği günlerdeki birlik ve beraberlik ruhuna hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Ülkemizin varlığı ve birliği AKP iktidarının politikaları yüzünden tehdit altındadır.

18 Mart 1915 'de düşmanı Çanakkale'den geçirmeyen bir ülke, bugün maalesef her anlamda dışa bağımlı bir hale gelmiştir.Bu durumu değiştirmek yine bayrağını ve milletini seven vatanseverlere düşmektedir.

Aziz şehitlerimizin kefensiz yattığı bu topraklarda maalesef "Biz bu yola kefenimizle çıktık" diyenler her türlü pisliğe bulaşmış durumdadır.

Bizlere düşen; yeniden ülkemizin birliğini sağlamaktır.Bir kez daha başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.