AK Parti'nin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk ettiği İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, partisinden istifa etti. Çetin, düzenlediği basın toplantısında partisini sert sözlerle eleştirdi ve AK Parti'den yeni istifalar gelebileceğini söyledi. Çetin, bu görüşünü de ''İçerdeki hazımsızlığı biliyorum. Çoğu kişi rahatsız. İçerde konuşulur. Yakında bu insanlar patır patır dökülür'' sözleriyle ifade etti.

'AK PARTİ KARARMIŞTIR''


TBMM'de basın toplantısı düzenleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, bu milletin evlatlarına hakaretler edildiğini söyledi. Hukukun alt üst edilerek, adaletin hükümetin mekanizması haline getirilmek istendiğini vurgulayan Çetin, "AK Parti, bu aşamada kararmıştır." dedi. Çetin, varlık sebebini yitiren bir partide, daha fazla kalmanın günahlarına ortak olacağından istifa ettiğini, milletvekilliğine bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.

Çetin, toplantıda şunları söyledi:

"BİRÇOK ARKADAŞIM AYNI ŞEYİ YAPACAK"

Hukukun serbest kalması karşısında sessiz kalmak mümkün değil. Birçok arkadaşımın da aynı şeyi yapacağını göreceksiniz.

"VAZİFE VERİLMEDİKÇE KONUŞMADIM"


Ben hep kör noktaya oturdum, en arkaya. Kameralar beni çekemiyordu. Görme, görülme, kimseye yaranma durumum yok. Vazife verilmedikçe konuşmadım. Ülkemi, partimi hep savunmuşumdur. Söylenen şeyler cut and paste şekliyle birleştirilmiş şeyler. Koskoca camiaya tırpan saplanınca hızını alamayıp kendine de saplıyor.