Ben MHP’nin İstanbul 2. Bölge 5. sıradan milletvekili adayıyım.

Bu bölgenin insanıyım. Eyüp’te büyüdüm ve yaşadım. Bütün okullarımı burada okudum.

Bana çok şey veren Eyüp’e ve Eyüp’ün dar gelirli ama onurlu insanlarına hizmet edeyim diye 2009 yılında belediye başkan adayı oldum.

Ayrıca 2007 ve 2011 Genel Seçimlerinde de milletvekili adayıydım.

Ailem, Balkan – Rumeli göçmeni... Bir çok göçmen gibi Trakya’ya, Ege’ye, Marmara, Karadeniz, Çukurova, Doğu ve İç Anadolu’ya savrulmuş ve parçalanmış insanların çocuklarıyız.

Ancak şiarımız “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” anlayışında Türk Milletinin bir parçası olmaktan ibarettir.

İstanbul’un 2. Seçim Bölgesinde de yani Bayrampaşa, Zeytinburnu, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler, Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Sarıyer ve Fatih ilçelerinde 870.000 üzerinde seçmenin ailesi Balkan, Rumeli ve Trakyalıdır.

Bu büyük seçmen kitlesi, Akp ve Chp tarafından es geçilmiş ve bu kitle adına bir tane bile aday gösterilmemiştir.

Bölgede Chp, Ermenici ve Pkk’cı adaylar göstererek, Vatikan Papası’nın “soykırım” kabülüne adeta ortak olduğunu ilan etmiştir.

Peki, bizlerin Balkanlarda yaşadığı soykırıma sesini yükselten milletvekili aday veya adayları varmıdır?

Akp’nin durumu ise izahtan varestedir. Bu gün Akp ve Chp’nin “Türk” adını anmadan bir “millet” tarifi yaptıkları açıktır.

Bakın bu konuda Akp söylemlerine; bakın bu konuda Chp’nin miting afişlerine!

Etnikçilikte yarışan bu iki partide mualesef bölge insanını ve Atatürk’ün işaret ettiği gibi “Türk Milleti”ni temsil edecek aday yok gibidir.

Buna karşılık acizane olarak kendimi MHP’nin bu bölge yani İstanbul 2. Bölgede hem 870.000 üzerinde Balkan, Rumeli ve Trakyalı insanımızı hem Türk Milletini temsil eden bir aday olarak görüyorum.

Oylarınızı vermek üzere partileri ve adayları tartmak için kefeye koyduğunuzda bir tarafta, ben ve MHP, diğer tarafta ise sözde Ermeni soykırımı destekçisi, Dersimci, Pkk’cı, etnikçi, din istismarcısı, rüşvete ve yolsuzluğa bulaşmış, halkımızı korkutan ve sömüren, emek karşıtı, ve paraşütle nereden geldikleri belli olmayan adayları bulacaksınız.

Sanki TBMM'ye değil de son Osmanlı Mebusan Meclisine milletvekili seçiyoruz.

Bu tabloyu aklınız ve vicdanınızla iyi değerlendirin.

Akp ve Chp Ermeni vatandaşlarımızı aday yapmak için yarışırken, biz Balkan – Rumeli ve Trakyalı vatandaşları hemde ezici bir nüfusa sahip olmalarına rağmen İstanbul 2.Bölgede unutmuştur. Bunları söylemeyipte ne yapacağız?

Benim vazifem size gerçekleri tüm çıplaklığı ile ulaştırmak. Sonra bilmiyorduk, anlatmamıştınız demeyin.

Nasreddin Hoca’nın hikayesi gibide anlayanlar anlamayanlara, bilenlerde bilmeyenlere anlatsın.