Kilo vermek istiyor yahut da vücut dengenizi kontrol altında tutmak istiyor iseniz mutlaka yapmanız gereken şeyin zayıflama kemeri almak olduğunu unutmayın. Düzenli olarak spor yapmak için vakit bulmayacak kadar yoğun olmanız sağlıksız bir hayat yaşamak zorunda olduğunuz anlamını taşımaz. Mutlaka zayıflama kemeri ile birlikte hem vakit kaybetmen spor yapabilecek hem de oldukça sağlıklı görüneceksiniz. Hem erkekler için hem de bayanlar için dış görünüş oldukça büyük önem arz eder. Dışarıdan ne kadar sağlıklı ve hoş görünür iseniz kendinizi o kadar iyi hissedecek ve öz güveninizi o kadar yerine gelmiş hissedeceksiniz. Zayıflama kemeri size oldukça sağlıklı spor yapmayı ve spor yapar iken de hem dilediğiniz iş ile uğraşmayı hem de fazlası ile keyfinize bakmayı sunar.

Zayıflama Kemeri Nasıl Kullanılır?

·      Zayıflama kemerleri kullanımı oldukça kolay ve zahmetsizdir. Mutlaka kullanacağınız bir zayıflama kemerinin ne kadar da kolay olduğunu görecek ve bu anlamda psikolojik olarak da rahatlayacaksınız.

·         Kemeri satın aldıktan hemen sonra bir kez de olsa kullanım kılavuzuna göz atmanız gerekir.

·         Hemen ardından da kemerin iki adet pile ihtiyacı olduğunu bilmeli ve bu pilleri farklı kutuplarda olacak şekilde yerleştirmelisiniz.

·         Pilleri yerleştirmenizin hemen ardından mutlaka dilediğiniz bölge için kemeri takmalı ve çalıştırmalısınız.

·         İlk takışınızda ve kemerin ilk çalışmasında tuhaf gelecektir, sizlere. Ve kemeri çıkardıktan hemen sonra kaslarınızda ağrılar hissetmeniz de mümkün olacaktır. Bunların oldukça doğal olduğunu bilmeli ve ağrıların sebebinin de kasların çalışması olduğunu öğrenmelisiniz.

·         Düzenli olarak fitness ve spor yapan biri iseniz sizlerde kas ağrısı görülmez; sebebi ise vücudunuzun zaten buna alışık olmasıdır.

·         Hemen ardından zayıflama istediğiniz bölgeye kemeri uygulamalı ve kemerin modunu da gerek duyduğunuz yön itibari ile ayarlamalısınız.

·         Sizler daha yeni bu tarz spor hareketlerine başlıyor iseniz mutlaka kemerin on adet sertlik modunun olduğunu bilmeli ve en yumuşaktan başlayıp yavaşça sertlere geçmelisiniz. Aksi halde dokularınızın aniden sert bir hareket ile karşılaşması hoş olmayacaktır.

·         Kemerin içerisinde bazı inceleyebileceğiniz menüler vardır, sizler bunlara da bakmalı ve mutlaka kendinize en uygun olanlar ile çalışmalısınız.

·        Ab tronic X2 ile birlikte sıkılaşmak, zayıflamak ve kilo kontrollerinize bakmak artık oldukça kolay ve konforlu.

·         Yapmanız gereken tek şey dilediğiniz bölgeye kemeri uygulamak ve hemen ardından da kemerin göstereceği etkilere şahit olmaktır.

·         Kemeri dilediğiniz her an sipariş verebilir ve oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

·         Kemeri uygulamaya başladığınızda mutlaka bunu düzenli bir spor haline getirmelisiniz eğer bu şekilde kullanmaya başlar iseniz hemen etkisini görebilmeniz çok daha mümkün olacaktır.

·         Zayıflamak artık oldukça rahat ve konforlu.