Kocaeli'de yaşayan Orhan Yetgin, kanser hastası kızı Bahar'ın ilaç parası için çalmadık kapı bırakmadı. İnşaat işçisi baba, kızını yaşatmak için hayırseverlerden yardım istedi. 8 yaşındaki Bahar Melisa Yetgin, 2009 yılında ilik kanserinin pençesine düştü.

'EVLADIM ERİYOR'

Doktorlar, yaşı çok küçük olduğu için hastanın 12 yaşında ameliyat olması gerektiğini söyledi. Küçük kız ise ameliyat oluncaya kadar ilaçlarla hayatta kalma savaşı vermeye başladı.

Orhan Yetgin ise kızının 1.5 ayda bir kullanmak zorunda olduğu 1.553 liralık ilacın parasını bulamadı. Maddi durumu kötü olan inşaat işçisi baba, ilaç alabilmek için kapı kapı dolaştı. Çevresine borçlandı. Evladının tedavi masraflarını karşılayamayan Orhan Yetgin, "Bir evladımı kaybettim. Evlat acısı yüreğimi yakarken, şimdi kızım hastalandı. Bahar, gözümün önünde eriyor. İkinci kez evlat acısı yaşamaya dayanamam. Bana yardım elini uzatın" diye feryat etti.

Orahan Yetgin'in bu arada bir kız çocuğu daha oldu. Yeni doğan Eylül'ün ilik numineleri Bahar Melisa ile tuttu. Bahar Melisa, Eylül 4 yaşına gelene kadar yaşamını sürdürebilirse kardeşinden alabileceği ilikle sağlığına kavuşabilecek.
Baba Orhan Yetgin, "İlik nakli için çok beklediklerini ve uygun denek bulunamadığını, yeni doğan bebeğinin buna uygun olmasının ise Allah'ın bir lutfu olduğunu ifade ederek "4 yıl daha Bahar Milisa'nın ilaçlarını karşılayabilek için hayırseverlerden yardım bekliyorum. İnşallah kızımı kurtaracağız. Yardım edenlerden de Allah razı olsun" dedi. Orhan  Yetgin, hayırseverlerin 0535 557 84 35 nolu telefondan kendisine ulaşabileceğini söyledi.