Yeniyüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi sektördeki yükselişini hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Türkiye'de ilk kalp nakli yapan ilk hastane olarak tarihe geçeh Özel aziosmanpaşa Hastanesi Kanser tedavisinde de önemli adımlar attı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi kanser tedavisinde önemli yer tutan minimal invaziv cerrahi işlemler gerçekleştirebilen uzman kadrosuyla hizmete devam ediyor.

Kanser cerrahisi alanında yapılanlarla ilgili yapılanlarla ilgili Yeniyüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Gaziosmanpaşa Hastanesi internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi bünyesinde kanser cerrahisi alanında ameliyatlar ve kanser tedavisinde önemli yer tutan minimal invaziv cerrahi işlemler gerçekleştirilmektedir. Kanserin cerrahi yoldan tedavi edilmesinde de multidisipliner bir tedavi yaklaşımı benimsenmektedir.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Ünitemizde; Omurilik tümörlerininmikroskopik, endoskopik, ve navigasyon teknikleri kullanılarak minimal invaziv yöntemler ile cerrahi yoldan tedavisi, gerçekleştirilmektedir.

Genel Cerrahi Ünitemizde; Meme kanserleri,karaciğerin iyi ve kötü huylu tümörleri, kistleri, safra kesesi ve yolları tümörleri, pankreas kist ve tümörleri, özafagus (yemek borusu kanseri) mide kanseri, kolon- rektum tümörleri, anorektal tümörler, tiroid kanserleri operasyonlarını gerçekleştirilmektedir.

Göğüs Cerrahisi Ünitemizde; Akciğer tümörlerinin açık ve kapalı yöntemle operasyonları yapılmaktadır.

Kemik İliği Nakil Ünitemizde; Hematolojik Tümörler ve Kemik İliği Transplantasyonu; Lösemiler tanı ve tedavisi, Lenfomaların tanı ve tedavisi, diğer hematolojik tümörlerin tanı ve tedavisi, akraba içi ve akraba dışı kök hücre nakli, selim hematolojik hastalıkların her türlü tedavisi gerçekleştirilmektedir.

Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Ünitemizde; Jinekolojik Onkoloji’de, serviks (rahim ağzı) kanserleri, over (yumurtalık) kanserleri, vulva- vajen kanserleri ile trofoblastik tümörleri, cerrahi de dâhil tüm ileri teknolojik yöntemler ile gerçekleştirilmektedir.

Kulak Burun Boğaz Ünitemizde; Baş ve boyun bölgesi selim ve habis tümörlerinin cerrahi yoldan tedavisi yapılabilmektedir.

Ortopedi ve Travmatoloji Ünitemizde; Ortopedik Onkoloji bölümümüzde tüm kemik, kas ve yumuşak dokular başta olmak üzere ekstremitelerin her türlü tümörlerinin tıbbi ve cerrahi tedavisi yapılabilmektedir.

Onkoloji Merkezimizde; Değişik bölgelerdeki metastaz tedavilerine yönelik metastazektomiler, Karaciğer metastazlarına yönelik bölgesel (lokaregional) tedaviler (RF ve Radyonüklid uygulamaları) tedavi öncesi fertilite koruyucu yaklaşımlar gibi ileri tedavi yöntemleri de büyük bir başarı ile uygulanmaktadır.

Üroloji Ünitemizde; Üroonkolojik, böbrek, mesane, prostat, testis kanserleri başta olmak üzere diğer ürolojik organların kanserleri ile ilgilenen üroloji alt bölümüdür. Ürolojik kanserler erken teşhis edildiğinde tedavisi mümkün olmakta ve yüz güldürücü sonuçlar elde edilmektedir. Bu yüzden her türlü idrar bozuklukları, idrardan kan gelmesi (özellikle ağrısız pıhtılı olması) yumurtalıklarda ağrısız şişlik olması ile beraber kilo kaybı ve karın yan boşluklarında ağrı olması durumlarında hiç beklemeden başvurulmalıdır.