Gaziosmanpaşa Hastanesi ‘Mini mini birler Projesi’ kapsamında İlköğretim 1. Sınıfa giden 300 öğrencinin ücretsiz sağlık taramasını üstlendi. Fatih Rotary Kulubün organize ettiği ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun himayelerinde gerçekleşen çalışma kapsamında 10 bin öğrencinin sağlık taramasından geçirileceği bildirildi.

Minimini Birler Projesi’nin Gaziosmanpaşa Hastanesi’inde yapılan tanıtım toplantısına İstanbul Valisi’nin eşi Gül Mutlu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve eşi, Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Azak, Rotary Kulüp UR 2420. Bölge Guvernörü Rtn. Fatih R. Saraçoğlu, Fatih Rotary Kulübü Başkanı Gülten Çaltıl, Gaziosmanpaşa Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Fatih Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır ve tedavi görecek öğrenciler ile aileleri katıldı.

Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Azak, hastane olarak bir çok alanda sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini ifade ederek, Minimini Birler projesi içersinde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Rotary Kulüp UR 2420. Bölge Guvernörü Rtn. Fatih R. SARAÇOĞLU da yaptığı konuşmada, İstanbul’da 250 bine yakın İlköğretim 1. Sınıf öğrencisi bulunduğunu kaydederek, proje kapsamında sağlık sorunu olan çocukları taramadan geçirmek istediklerini ifade etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’da projenin özellikle dar gelirli aile çocuklarının sağlık taramasından geçirilmesini hedeflediğini ifade ederek projeyi yapanlara ve katkıda bulunan kurumlara teşekkür etti. Daha sonra hastanede hazır bulunan 150’ye yakın çocuk sağlık taramasından geçirildi.