Belirli bir yaştan sonra hemen herkesin yaşadığı sorunlardan biri de hafıza sorunudur. Ama artık günümüzde bu durum sadece belirli bir yaştan sonra yaşanmamakta gençlerde dahi görülen bir durum haline gelmiştir. Özellikle ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerden vücudun eksik kalması da beynin kendini geliştirememesine neden olmaktadır. Ancak artık fn146 takviyesi sayesinde bu durum bir sorun olmaktan uzaklaşmaktadır. İhtiyaç olan vitamin ve mineraller ile birlikte bir de dikkat eksikliği işin içine eklendiği zaman hafıza da sorunlar yaşanması artık kaçınılmaz bir hal almaya başlar. Bu yüzden de kişilerin gerekli duyduğu vitamin ve mineralleri sağlayamaması ve ya bu durumun artık yaşantısını etkilemeye başlaması gibi durumlar karşısında fn 146 kullanmaya başlaması önerilmektedir. İlk olarak Amerika bölgesinde kullanılmış ve çok uzun yıllardır da satışları gerçekleştirilmiş bir üründür.

Hala da satışlarının devam etmesi ile birlikte yapılan bilimsel araştırmalar sonrasında alınan olumlu deneyimler nedeni ile fn 146 Türkiye'ye de getirilmiş ve artık ülkemizde rahatlıkla bulunabilen bir ürün haline gelmiştir. Dikkat eksikliğinden kaynaklanan hafıza problemleri ise genellikle küçük yaşlarda kendini gösterebilmektedir ancak aileler çoğunlukla bunun çocuklukla ve ya geçici bir durum olması ile ilgili olduğunu düşündüklerinden dolayı önlemlerini almazlar ve sonrasında daha ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalırlar. Özellikle bu sorunlar ilerleyen yaşlarda kendini gösterdiğinden dolayı ebeveynlerin küçük yaşlarda çocuklarında ortaya çıkan durumları dikkatle gözlemlemesi önemli bir unsurdur. Siz de fn 146 fiyatı kaç lira diye merak ediyor ve satın alarak kısa sürede başlamak istiyorsanız fırsatları kaçırmamanızı önerir ve size fiyatları ile ilgili bilgi vermek isteriz. Öncelikle Türkiye'ye yurt dışından gelmesi nedeni ile çok düşük bir fiyat ile satışı gerçekleştirilmemektedir ancak tanıtım amaçlı olarak kampanyalı fiyat ile sunumu sağlanmaktadır. Bu kampanyalı satış rakamı ise 1 kutu için 99 TL olarak belirlenmiştir. 1 kutu alımlarda kargo ücreti alıcıya aittir ve 8 TL de ayrıca bir kargo ücreti bulunmaktadır.

Aynı zamanda havale ile ödeme yaptığınız zaman 1 kutu aldığınız zaman kargo ücreti ödemezsiniz. 2 kutu ve üzeri alımlarda ise kapıda ödemelerde ücretsiz kargo ile gönderim sağlanmaktadır. Önerilen tüketim miktarı olan 3 kutu fn146 fiyatı ise 249 TL olarak belirlenmiştir ve tanesine 83 TL ödemiş olacaksınız. Yani adet miktarını arttırdığınız zaman fiyatlarda ayrıca bir düşüş olmakta ve aynı zamanda hem kapıda ödeme imkanından yararlanırken hem de kargo ücreti ödememiş olursunuz.