Vaktimizin büyük çoğunluğu evde veya işte geçiyor. Özellikle kış aylarında hava şartlarından dolayı kapalı mekanlarda zaman geçiriyoruz. Yapılan araştırmalar kapalı mekanlardaki havanın doğada yani dışarda soluduğumuz havaya göre daha çok zararı bakteri, mikrop, partikül, küf ve maya içerdiğini gösteriyor.

Bir de evde ve iş yerimizde sigara içiyorsak, evimizi iş yerimizi ne kadar havalandırırsak havalandıralım az veya çok sürekli zehir soluyoruz. Önemsiz bir detay gibi görünüyor ama sürekli olarak aynı ortamda yaşıyorsak dışarda soluduğumuz havaya göre daha çok zararı bakteri, mikrop, partikül, küf ve maya içeren havayı ciğerlerimize çekiyoruz. Bir de üstüne ağır ve insanı rahatsız eden kokular... Bir süre sonra burnumuz bu kokulara alışıyor, fakat evimize iş yerimize dışardan biri geldiğinde doğrudan ortamda ağır bir kötü koku olduğunu fark ediyor.

Kozmetik ve tıp biliminin bu konudaki son ürünü: Radyötör Parfümü

Bu sorunlara çözüm için en son geliştirilen ürün Lykia Radyötör Parfümü… “Sağlıklı hava sahasında yaşamak bir insan hakkıdır!” diyen Lykia Radyötör Parfümü Ürün Müdürü Selami Özgen, bir Türk firması olarak dünyanın ilk bitkisel içerikli %100 hijyen sağlayanl radyotör parfümünü piyasaya sürdüklerini söyledi. Selami Özgen yaptığı açıklamada, “Radyötör Parfümünü hiçbir montaj gerektirmeden radyatör üstüne bırakmak yetiyor. Formülündeki etki sayesinde sigara, çöp gibi kötü kokulara ek olarak havadaki partikülleri, bakterileri, küf ve mayaları etkisiz kılarak yaşam kalitesini artırıyor” dedi.

İstanbul Üniversitesi Mikrobiyoloji laboratuvarında test edildi, onaylandı!

Lykia Radyötör Parfümü Ürün Müdürü Selami Özgen sözlerine şu şekilde devam etti: “İstanbul Üniversitesi Mikrobiyoloji laboratuvarında da bakterilere, mikroplara, partiküllere, küf ve mayalara karşı %100 etkili olduğu onaylamış bir üründür. Evde, işte kapalı her alanda kullanılabiliyor ve her türlü radyatör yapısına uyum sağlayabiliyor. Formülündeki etki sayesinde yukarıdaki olumsuz kokulara ek olarak havadaki partikülleri, bakterileri, küf ve mayaları etkisiz kılarak yaşam kalitesini artırır. Artık kışında yaşam alanlarınız Lykia Radyatör Parfümleri ile kötü kokulardan arınacak sağlıklı nefesler alacaksınız. Parfüm etkisi yanında ortamınızı dezenfekte eder” dedi.