Beşiktaş'ta bulunan ünlü eğlence merkezi Reina, silahlı bir kişi tarafından kurşunlandı. Olayda Hakan Parmak isimli vale ayağından yaralandı. Saldırı sonrası ticari taksiyle kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan gece kulübü Reina, saat 02.30 sıralarında ticari taksiyle mekanın önüne gelen Menemen Aslan isimli bir kişi tarafından kurşunlandı. Aslan'ın ateş açması ile eğlence mekanının kapısında bekleyen güvenlik görevlileri, kendilerini sağa sola atarak kurşunlardan korunmaya çalıştı. Ancak kurşunlardan birisi Hakan Parmak (24) isimli valenin ayağına isabet etti. Dört el ateş ettiği öğrenilen Aslan, 34 TAC 84 plakalı ticari taksiye binerek kaçtı. Yaralanan vale Hakan Parmak ise ticari taksi ile Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri Reina önünde araştırma yaparken, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Kaçan saldırgan, saldırıyı gerçekleştirdikten kısa süre sonra Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalanarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Saldırganın kaçtığı ticari araçta polis merkezi önüne çekildi. Saldırıyı gerçekleştirme nedeni henüz bilinmeyen Menemen Aslan'ın üst aramasında bir adet silah bulunduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.