Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Prof. Dr. Yaşar Sevim Basketbol Turnuvası başladı.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın ilk gününde Ankara TED Koleji – Darüşşafaka Spor Kulübü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Maliye Milli Piyango Basketbol takımları karşılaştı.
Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde, Ankara TED Koleji, Darüşşafaka Spor Kulübü ve Maliye Milli Piyango takımlarının katılımıyla gerçekleşen 3. Yaşar Sevim Turnuvası’nın ilk gününde Ankara TED Koleji, Darüşşafaka Sporu 70-69, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Ankara Maliye Milli Piyangospor’u 93-80 mağlup ederek ilk günün gülen tarafları oldu. Karşılaşmada kıyasıya mücadele eden takım oyuncuları basketbol severlere çekişmeli bir basketbol maçı sundu.

Tüm Gaziantepli sporseverleri basketbol maçlarını izlemeye davet eden Güven Güzelbey, "Bu sene Yaşar Sevim Turnuvası’nın 3.'ncüsünü düzenliyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik. Bölgesel ligde takımımızı ilk kurduğumuz seneden itibaren bu turnuvayı her sene yaptık. Bu da 3’ncüsü, bunu önümüzdeki sezonlarda da yapmaya devam edeceğiz. Gaziantep'in spor yaşamına çok önemli katkıları olan sayın hocamızı bu şekilde anmaya devam etmek istiyoruz. Her sene bir öncekinden daha iyi, daha kaliteli takımların katılımıyla Gaziantepli sporseverlere de güzel maçlar izletmek istiyoruz. Bu konuda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın göstermiş oldukları çabalara da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon başladı. Önümüzdeki 2 gün boyunca bu turnuva burada devam edecek. Bütün Gaziantepli sporseverleri maçları izlemeye davet ediyoruz." diye konuştu.