Hayatın telaşında, sıkkınlık bunalım ve kötü giden yığınla şeylere karşı bir neşe, küçük bir tebessüm ve bir heyecan refleksi yaşama adına eğlenceli bir oyun ile buluşmak sizlerin elinde. Mesela bu hayatta insan değil de hayvan olduğunuzu düşündünüz mü acaba. Kendi kendinize sordunuz mu ben hangi hayvanım. Sanırım bunu hiç yapmadınız. Hangi hayvansınız adresinde bu soruyu sorabilir ve alacağınız cevap ile hangi hayvan oluğunuzu neşeyle karşılayabilirsiniz. Hangi hayvan olduğunuzu merak ederken bazı küçük detaylarla kendinize bir rol dahi biçebilirsiniz.

Ben hangi hayvanım. Çok yavaş ve tembel olduğum için acaba ben bir kaplumbağamayım. Zira kaplumbağalar da oldukça yavaş hareket eden canlılardır.

Siz hangi hayvansınız. Acaba çok çalışkan ve azimli olduğunuz için siz bir karınca olabilir misiniz? Zira karıncalar oldukça çalışkan ve azimli hayvanlardır. Böyle özellikleri olmasa idi belki de karıncalar aç kalır ve nesillerini sürdüremezlerdi. Bir insan için karınca olmak oldukça gurur verici bir durum olabilir.

Acaba hangi hayvansın. Bir tilki olabilir misiniz? Sinsi kurnaz ve uyanıktır. İnsanların kurnaz ve sinsi olmasına halk arasında tilki gibi kurnaz denilir. Acaba siz bir tilki misiniz?

Kalıplı cüsseli uzun boylu ve kilolu iseniz aklınıza hemen gelen şey ayı olacaktır. Siz bir ayı olabilir misiniz? Ayı gibi adam sözün siz kalıplı ve cüsseli kişiler için söylemişlerdir. Sizde kendinize hangi hayvanım diye baktığınızda neşeyle bir ayı olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Siz hangi hayvansınız? Acaba bir zürafa olabilir misiniz? Size zürafa gibi adam denilmesinin sebebi uzun boyunuzdan ziyade uzun boyun ve boğaza sahip olmanız olabilir. Ve siz bir zürafa olabilirsiniz.

Hangi hayvanım testini yaparken herhangi bir kriter yoktur. Bu bir oyun ve eğlencedir. Bu açıdan bir mesnette dayandırılarak hangi hayvansın sorusuna doğru veya hep aynı sonucu almak zor olacaktır. Eğlenceli bir mola vermek isteyenler için oldukça ideal olan hangi hayvansın oyununu bu adreste oynayarak kendinizi eğlendirebilir, güldürebilir ve şaşkınlık içinde bazen hangi hayvan olduğunuz konusunda hem fikir olabilirsiniz.