Geçtiğimiz günlerde Osmaniyede MHP Genelbaşkanını yuhalatmayan Başbakan Davutoğlu'nun ardından çok güzel hareketler gelmeye devam ediyor. İşte siyasilerin alkışı hakeden hareketleri.  

DAVUTOĞLU BAHÇELİ'Yİ YUHALATMADI...


7 Haziran seçimleri kapsamında miting programı için Osmaniye'ye giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, alandakilerin MHP Lideri Bahçeli'yi yuhalamalarına izin vermedi.

"OĞUZ TÜRKÜNÜN KÜLTÜRÜNE YAKIŞMAZ"

"Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın" diyen Davutoğlu, "Bir Oğuz Türkünün kültürüne bu yakışmaz. Sayın Bahçeli'ye ve bütün liderlere de saygı gösteririz. Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalatmayız. Eleştirin. Bizim kültürümüz bu" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU DAVUTOĞLU'NU YUHALATMADI...

Kılıçdaroğlu ığdır Mitinginde alanında yuh çekilmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Diyor ki vatandaşlar: Yarın sayın Davutoğlu'nun mitingi varmış. Bütün devlet dairlerindeki memurları toplayacakmış. Hiç önemli değil. Yuh çekmeyin. Ben siyasette gerginlik, kavga istemiyorum" dedi.

DEMİRTAŞ "HANIMEFENDİYE NAZİK DAVRANILSIN"

Miting sırasında HDP'lilere tepki gösteren bir kadın için Demirtaş, protesto hakkının olduğunu belirterek korumalarına nazik davranmalarını istedi.