Sarıyer Belediye Başkanı va CHP adayı Şükrü Genç, Sloganlar halaylar eşliğinde adaylığının açıklanacağı ilçe binası önüne geldi. Başkan Genç, Kendisini Bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Sarıyer'de çıtayı yükselteceğiz. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz”dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Başkan Adayı Şükrü Genç'in yeni dönem Için adaylığı dün Yapılan Parti Meclisi toplantısının Ardından kesinleşti ettik. İki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaparak Bir ilke imza atan Başkan Genç'i, açıklanacağı adaylığının CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Önünde Binlerce vatandaş Karşıladı. Halaylar ettik Horonlar eşliğinde ilçe binasında adaylığı kutlayan vatandaşların coşkusu Tüm Sarıyer'i Sardi. Başkan Genç'i İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşe Çağlayan ettik İlçe Başkanı Taner Tayfur da yalnız bırakmadı. 'Halkçı Başkan' sloganlarıyla ilçe binası Önüne gelen Genç, Kendisini bekleyenlere seslenerek, “Tek Bir doğru var. O da hiç kimseye sen kimsin, sen nereden geldin, hangi partiye oy verdin demeden sağlanacak Bir birliktelik”dedi.

TEK BİR DOĞRU VAR

Sarıyer Belediye Başkanı Başkan Adayı Şükrü ettik Genç bitmeyen Bir sürecin Bir Sonraki perdesini aralıyoruz diyerek, “Ben belki olmayacağım ama içinizden biri, belki Bir Çocuk ileride bu bayrağı dalgalandıracak. Tek Bir doğru var. O da hiç kimseye sen kimsin, sen nerden geldin, hangi partiye oy Verdin demeden sağlanacak Bir birliktelik. Tüm halk katmanlarının el ele Verdiği o birlikteliği sağladığımız gün görevimizi tam Olarak yapmış olacağız. Bu alanlardan, sokaklardan, mahallelerden; halkın, Çocukların, yaşlıların, analarımızın, babalarımızın, bu Toplumun cefasını çeken herkesin Geleceği Için yeniden adayım”dedi.

YAŞADIKLARIMIZ bizler İÇİN KILAVUZ OLMALI

Başkan Genç konuşmasına şu sözlerle devam etti, “Önemli olan Alanda yaşadıklarını kılavuzIAM haline getirmek. Eger siyaset yapmak istiyorsanız Sürekli Sokakta olacaksınız. Bunu yaparsanız yolunuzu çok çabuk bulursunuz. Değerleri var, bu Toplumun kanıyla yazdıkları var, bu vatanın masrafları isim sonrası geri alınış hikâyesi var Toplumumuzun. Oturup masa başında ben ne konuşayım demekle olmaz. İşte Çanakkale, Sakarya işte, Mustafa Kemal'i işte.

SORUMLULUĞUMUZ YÜKSEK

Farklı Düşünceler, inanışlar olabilir ama ortak Bir Değer var. Vatan Varsa Gerisi Teferruattır. Yürekten inanacaksınız. Biz İnandık. Cumhuriyet Halk Partili olmayı parti şablonculuğu Olarak almadık. 2009'da Sarıyer'in Bir evladı olarak, Gösterilen 'Bizim işimiz Önce yerelde' dedik. Burada Yaptığımız onu şeyin dünyanın, Farklı noktalarında konuşulacağını biliyorduk. Sorumluluğumuz çok YÜKSEK. Her türlü yol haritamızı kullanmalıydık. Herkes Bir diğerinin paydaşı olmalıydı. Bu işin Tek Başına olmayacağını biliyorduk. Sokaktaki çocuklar, Analar, gençlerimiz Bize çok Büyük enerji verdiler. Dara düştüğümüz anda bizi çıkardılar.

Yolumuz ÇOK UZUN

İki partinin Bir araya gelip kriterlerde Anlaşması DEĞİL, kalpte Anlaşması önemli Diğer. Yolumuz çok uzun. Yapmamız Gereken çok şey var. 10 Yıllık Süreç icinde eksiğimiz yok mu? Olmaması mumkun degil. Önemli olan Bunlarla Yüzleşmek. Bunu da en iyi yolda yürüyenlerle yaparsın. Yolda yürüdüğümüz En Büyük yoldaşlarımız kadınlar kucaklarındaki Çocuklar ettik. Yolumuzu Birlikte yürüyeceğiz. Her Dönemin başında inanarak soyledigim Bir Şey var. Sarıyer İstanbul'un' un en huzurlu bölgesi seçildi. Türkiye istatistiklerinde Başlarda Yer Aliyor. Bunda hepimizin payı olduguna inaniyorum. Beraberliğimizi hiç bozmayacağız.

İktidarlık Gücünü başkasının ÜZERİNDE KULLANMADIK

Biz hiç bir zaman iktidar olma Gücünü Bir Başkasının uzerinde kullanmadık. Çünkü Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu GEREKTİRİR. Sabrımızı kaybetmemek zorundayız. Gönlümüzdeki sevgiyi hiç kaybetmeyelim. Açmadık kapı bırakmayacağız ama sırf GİTMEK İÇİN gitmeyeceğiz. Mahallelere giderken yürümek Için yol lazimdi, bulmakta zorlanıyorduk. Belediyemizin emekçi kardeşleri artık onu türlü yolu açtılar. Taşları sırtlarında taşıdılar. Daha kolay YÜRÜME Sansi Ararken şimdi Daha Hızlı yürümenin şartlarını oluşturmamız lazım. Bizim yapmamız Gereken yola çıkmak. Tüm demokrasi güçlerine içtenlikle teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür ediyorum.”