Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,()- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, depremin büyüğünün, milletin duruşu ve cesaretiyle atlatıldığını söyledi.
Müezzinoğlu, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Derebahçe Tesisleri'nde AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasındaki gelişmelerle ilgili en büyük teşekkürü bu büyük milletin hak ettiğini ifade eden Müezzinoğlu, o akşamki fotoğrafa bakıldığında, özellikle gençler ve kadınların sokaklara çıkıp, tankların veya silahların önüne ne pahasına olursa olsun durmasının işin kırılma noktası olduğunu vurguladı. Depremin büyüğünün atlatıldığını söyleyen Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
"İster 8.9 deyin ister 9. Çok ciddi bir deprem milletimizin dik duruşuyla feraseti, asaleti ve cesaretiyle atlatıldı. Bundan sonra artık yöneticilere, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarıve özellikle siz gençlere önemli sorumluluklar düşüyor. Bir defa emin olduğum bir konu var; o da bu hain kalkışmanın sonucu millet adına onlarca yüzlerce hayra vesile olacaktır. İnşallah bu hayırlı sonuçları hızla yerine getirebilmeyi Rabbim başta Cumhurbaşkanımızın başkanlığında hükümetimize TBMM'ye nasip etsin."

FOTOĞRAFLI