Fırat KESKİNKILIÇ/ANKARA, () - MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, gösterdiği fotoğraflarla TBMM Genel Kurulu'nda kendisi gibi Kocaeli Milletvekili olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı eleştirdi.
TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinde söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kürsüye Kocaeli ile ilgili çeşitli fotoğraflar getirdi. Cengiz Topel Havaalanının fotoğraflarını gösteren Türkkan, havaalanının acınacak halde olduğunu belirterek, Belediyelerin sahipsiz köpekleri bıraktığı yer şuanda Cengiz Topel Havaalanı. Cengiz Topel Havaalanı kuş uçmaz kervan geçmez vaziyette. Havaalanı kargalara ve sahipsiz köpeklere ev sahipliği yapıyor" dedi.
'TRAMVAY VAR HATTI YOK'
Kocaeli'nin tramvayı olduğunu ancak hattının olmadığını belirten Türkkan, "30 Mart seçimleri öncesinde bir tramvayın Kocaeli şehir merkezine konuldu. Karadeniz fıkrası gibi, Sayın bakan içine de girdi bize el salladı. Peki ne oldu bu tramvaya? Seçim geliyor bir tramvay şovuna daha hazırlanın Kocaelililer" dedi. Bakan Işık ise Türkkan'ın konuşmasını gülerek dinledi.