MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Genel başkan Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarını belirtirken, "Dışarıdan yemlenenlere, partimizi bu zor süreçte yalnız bırakan, hançerlemeye çalışan satılmışlara fırsat vermeyeceğiz. Parti içerisinde fitne tohumları ekmeye çalışan alçakların yaptıklarını yanına bırakmayacağız" dedi.
MHP İl Başkanı Baki Ersoy yaptığı açıklamada, ülkenin seçim sürecine girdiğini, bu seçimlerin 7 Haziran’dan daha çok önemli olduğunu söyledi. Ersoy, şöyle konuştu:
"Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar herkesin malumudur. Bu sebeple tüm şer odakları oyunlarını MHP üzerinden oynamaya çalışmaktadır. Ama, kimse heveslenmesin ki; bu ihanet şebekelerinin hevesleri kursağında kalacaktır. Teşkilatlarımızda birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir seçime hazırlanıyoruz. Partimizi içeriden ve dışarıdan karıştırmaya çalışan şer odakları şunu iyi bilmelidir ki; bunların hepsini tek tek tespit ederek temizleyecek ve dışarıdan yemlenenlere, partimizi bu zor süreçte yalnız bırakan, hançerlemeye çalışan satılmışlara fırsat vermeyeceğiz. Parti içerisinde fitne tohumları ekmeye çalışan alçakların yaptıklarını yanına bırakmayacağız. Ufak hesaplar peşinde koşanlara tavrımız dün olduğu gibi bundan sonrada net olacaktır. Tüm teşkilatlarımız olarak milliyetçi ülkücü hareketin Lideri Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Bunu herkes böyle bilmeli ve idrak etmelidir. 7 Haziran’da AKP’nin saltanatını salladık, inşallah 1 Kasım’da saltanatlarını yıkacağız. Yaptık yine yapacağız."