Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sahibi olduğu Beyaz TV’deki programa katılaarak, referandum süreciyle ve son günlerde yaşanan tartışma ve gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“İnşallah referandumdan keyifle çıkacağız. İşler gayet güzel gidiyor” diyen Gökçek “Ankara’da 56-57’leri bulduk şu sırada. 60’a da çıkar Allah’ın izniyle. Ben hep Ankara’yı ölçerim. Oylar Ankara’da yukarı çıkıyorsa, Edirne’de de, Kars’ta da çıkıyordur. Türkiye’nin her yerinde bir yükseliş var. İzmir’de 46-47 olan 50’ye doğru çıkar. Ankara’da çıkan oy Kars’ta, Edirne’de, Antalya’da niye çıkmasın? Muhalifler şu an moral bozukluğu olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hele FETÖ; moralleri sıfır şu anda. 16 Nisan’ın bir milat olduğunu çok iyi biliyorlar. 16 Nisan’dan sonra biz de sırtımızı halka dayayacağız ve sonra ‘hadi bakalım sizinle kavga etmek istemiyoruz’ diyeceğiz. Avrupa ile de konuşacağız. Bizi Avrupa ile kavga ettiren de FETÖ’cüler. Kesin hayır çıkacak diyen anketçiler var, CHP milletvekilleri var. Gelin size hodri meydan. Gelin sizle iddiaya girelim, nesine istiyorsunuz? Biz razıyız, siz de razı olsanıza” dedi.

FETO’NUN YENİ VİDEOSU!

Fetullah Gülen’in militanlarını ‘diri’ tutmak için yeni bir video bandını piyasaya sürdüğünü belirten Melih Gökçek “İktidar da Cumhurbaşkanı da darmaduman olacak diyor. Sen 17-25 Aralık’ta Cumhurbaşkanını götürmeye gittin, ayvayı yedin. Gezi olaylarında aynısını yedin. Bizim belediye seçimlerinde ayvayı yedin. İstanbul’da, arkasından Kasım seçimlerinde de tokadı yedin. 15 Temmuz’da darbe yaptın, orada tokat değil, tam Osmanlı şamarını yedin. Hem de halktan yedin. Şimdi moral sıfır. Ne yapacak adam? Aklınca son çırpınması. Hala inanan da var tabii. Hapishanedekiler çözülüyor. İnanılmaz bir çözülme var. O en güvendikleri adamlar bülbül gibi ötmeye başladı. Moral yüklemesi lazım, bunun tezgahı. Moral sıfır. Bir şey de yapmaları mümkün değil. Geçen gün söylentisi çıktı, millet sokağa döküldü. Aslı astarı yok” dedi.

“ASLI ASTARI OLMAYAN İDDİALAR”

Geçtiğimiz günlerde kendisinin gözaltına alındığı, belediyeye kayyum atandığı yolundaki sosyal medyada yer alan haberlere ilişkin konuşan Melih Gökçek, “En ufak doğruluk payı olmayan, aslı astarı olmayan iddialar. Beni emniyete götürdüler, belediyeye kayyum atadılar. belediyenin kamyonları, iş makineleri sokağa çıkmış filan. Biz 24 saat çalışan bir belediyeyiz. Geceleri zaten çalışıyor araçlarımız. Bunlar neden yapılıyor? Çünkü solcusunun, FETÖ'cüsünün rakibiyim, PKK’cısının hedefiyim. CHP’lilerin, bütün milletvekillerinin hedefiyim” diye konuştu.