KAYSERİ, () - KAYSERİ'de AK Parti il, ilçe ve gençlik kolları başkanlıkları, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesaba bağışta bulundu.
Ziraat Bankası Kocasinan Şubesi önünde bir araya gelen teşkilat üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numaralarına bağışta bulundu. Yapılan bağış sonrası açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl, ilçe ve gençlik kolları teşkilatları olarak, bu kampanyaya destek vermeye kara verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Türkiye tarihi bir seçimin dönemecinde tarihi günler yaşıyor. Bu seçim süreci normal seçimlerden farklı ilerliyor. Bağışlar, kampanyalar bu şekilde yürüyor. Bugün bizlerlerde il, ilçe ve gençlik kolları ile birlikte bağışta bulunmak için Ziraat Bankası'na geldik. Diğer ilçelerimizde kendi ilçelerindeki Ziraat Bankası şubelerine gerekli bağışı yaptılar. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı olarak bağışta bulunduk. İnşallah seçimin sonucu da Türkiye Cumhuriyeti için arzu ettiğimiz en güzel şekilde gerçekleşir. Bizim şundan hiçbir şüphemiz yok ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu olmayacak, birinci turda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir oy oranıyla ipi göğüsleyecek."

FOTOĞRAFLI