MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni sistemin önemine değinerek, ''Önümüzdeki dönemde uzlaşma dönemi gelecektir. Tek bir kimsenin oyu dahi önemli olacaktır" dedi. 


 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz  AK Parti Sivas İl Teşkilatı'nın düzenlediği 'Geleneksel Vefa İftarı' katılmak üzere karayolu ile Sivas'a geldi. Kentte faaliyet gösteren özel bir düğün salonunda düzenlenen programa Bakan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekilleri Selim Dursun, Habip Soluk, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve çok sayıda partili katıldı. 


 

"TEK BİR KİMSENİN OYU DAHİ ÖNEMLİ OLACAK"


 

İftar programında konuşan Bakan Yılmaz, "Ramazan muhabbet ayıdır. Esas bu ayda kırgınlıkları, küskünlükleri bırakıp ziyaretleri artırmak lazım. Herkes kendinden daha garip ve mağdur olanların iftarına katılsın. İşveren kardeşlerimiz kendi işçilerinin iftarlarına mutlaka katılsın. Bu ay kul hakkına riayet etmemiz gereken bir ay. Bu Ramazan bizlerde hakları olanlara helal ettirme ayıdır. Helal ettirme zamanıdır. Ramazan ayının amaçlarından biride birlik ve beraberliği artırmadır. Ramazan dayanışma ayıdır. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemden itibaren istikrarlı hükümetler dönemi gelecektir. Önümüzdeki dönemde uzlaşma dönemi gelecektir. Tek bir kimsenin dahi oyu önemli olacaktır. İsraf edeceğimiz, küçümseyeceğimiz, önemsemeyeceğimiz hiçbir oy yoktur. Bu gidişle inşallah daha çok çalışacağız. Daha çok kalpleri feth edeceğiz. Daha çok gönülleri inşaa edeceğiz. İnşallah Ramazan'ın amacını yerine getirmiş olacağız." dedi.